4 הרצאות קצרות ומרתקות על חוויית משתמש:
ניר נבות
בזמן האחרון ובכלל, אני מוצא את עצמי יותר ויותר חולק את התובנות אותן צברתי במהלך הקריירה שלי (אולי הזדקנתי?). בהרצאה אשתף אתכם בצמתים המשמעותיים אותם חוויתי, כיצד הצלחתי להמציא את עצמי בכל פעם מחדש, לעשות את ההתאמות הנדרשות לשינויים ולתמורות בתעשייה ועדין להישאר אני, או במילים אחרות, איך סטודנט ״בינוני״ לעיצוב גרפי שעדין מתעורר בבהלה בלילות כשחולם על הביקורת שקיבל בהגשת פרויקט הסיום, חי ובועט את התחום גם אחרי שני עשורים.
על ניר: מנהל 'נטקראפט' וסטודיו 'נטקראפט' ב-'Elad Systems', מנהל מקצועי בנטקראפט אקדמי, מרצה במכון הטכנולוגי בחולון, יועץ אקדמי במשרד העבודה והרווחה, יו״ר אגודת המעצבים הגרפיים. בעברו הקים וניהל את צוות חוויית המשתמש בחברת Amdocs והיה בעלים של סטודיו עצמאי.
עמית המאיר
ההרצאה של עמית היא צומת דרכים שבה נפגשים מוצרים, מותגים ושירות עם צורך אחד בסיסי – הצורך להתרגש. בעולם שבו הכול מדיד, מתודי ומשתנה בלי הפסקה יש פער רגשי בבטן ובלב של כולנו. אז איך בונים אישיות למוצר? איך באמת מייצרים חוויית משתמש 360 מעלות? איך מפתחים חוויה זכירה ונוגעת, פונקציונאלית ואמוציונאלית בו זמנית?
על עמית: בעלים ומנהל קריאטיבי ב'שלושת הדובים', סוכנות לתחומי Brand ,UX&UI. כותב אסטרטגיות מיתוג ואמון על פיתוח שפות גרפיות לחלק מהמותגים הגדולים בארץ, אבל גם בשאר הגלובוס (מפסטה על המדף ועד לשימור קשב בגוגל). מלווה יד ביד חברות שעושות את דרכן בסבך העולם הדיגיטלי ובעיקר עוזר להן לשמור על תקשורת מרגשת בינם לבין קהלי המטרה השונים. מנהל תהליכים עבור חברות מקומיות וגלובאליות מתחומי התקשורת, הפיננסיים, רפואה, הקוסמטיקה, הריטייל, צרכנות ובילוי, אופנה ומוסיקה ועוד. מרצה, מוסיקאי, כותב ומאמין שכל יום הוא יום טוב ליצירה.
צחי דינר
כולם רוצים תשומת לב. זה יכול להיות מעט ולפעמים הרבה. אנשים, אתרים, אפליקציות ובית הקפה החדש שנפתח ליד רוצים שישימו לב אליהם. כשכולם נלחמים על תשומת הלב שלנו, איך בכל זאת אנחנו נעצרים לרגע, מורידים, מנסים, רוכשים? נדבר על הנוסחה הסודית שהרבה יודעים, אבל לא טורחים להשתמש בה בכלל. עם עיצוב, תכנון ואסטרטגיה נכונים, אנחנו יכולים לגרום לכל מי שנרצה לשים אלינו לב, ואולי אפילו לגרום לו להתאהב. ההרצאה לא מיועדת רק לרווקים 🙂
על צחי:
ראש המחלקה לתקשורת חזותית ב-HIT ומחלוצי חוויית המשתמש בארץ. בעל ניסיון עיצובי של למעלה מ-20 שנה. מייעץ ומעצב פרויקטים דיגיטליים עבור חברות קטנות וענקיות. פותר בעיות ומביא חדשות. הייתי שם כשהאינטרנט התחיל ואף אחד לא ידע מה לעשות עם זה, כשהתחלנו להחזיק טלפונים סלולריים ואף אחד לא האמין שמישהו ישתמש בזה ויכתוב על זה הודעות. מתכנן ומעצב פרויקטים בעולמות חדשים, גם ווירטואליים.
שירי שילה
טכנולוגיית מעקב עיניים מאפשרת להבין על מה המשתמש מסתכל באמת בתהליך השימוש בממשקים, באמצעות מעקב אחר האישונים שלו. בזכות הטכנולוגיה המתקדמת מבית tobii, המיוצגת בישראל על ידי חברת SEBOfx, ניתן היום לבחון את החוויה הדיגיטלית מנקודת המבט של המשתמש עצמו. שילוב בדיקות שמישות בספרינטים של פיתוח מאפשר לעלות על בעיות בחוויית המשתמש כבר בשלב מוקדם במחזור חיי המוצר ולחסוך אלפי שעות פיתוח.
על שירי: מנהלת פרויקט מחקר בחברת 'SEBO'. בעלת תואר שני .M.A עם התמחות בקהילות וירטואליות כולל כתיבת תזה על מידת הניטרליות באתר "ויקיפדיה". בעלת ניסיון של למעלה מ-10 שנים בתפקידים של תוכן, דיגיטל ושיווק. בוגרת קורס אפיון חוויית משתמש בנטקראפט. ב-3 השנים האחרונות מתמחה במחקרי משתמשים, ביצוע בדיקות שמישות ושיפור ממשקים באמצעות טכנולוגיית מעקב עיניים.
ניר נבות
בזמן האחרון ובכלל, אני מוצא את עצמי יותר ויותר חולק את התובנות אותן צברתי במהלך הקריירה שלי (אולי הזדקנתי?). בהרצאה אשתף אתכם בצמתים המשמעותיים אותם חוויתי, כיצד הצלחתי להמציא את עצמי בכל פעם מחדש, לעשות את ההתאמות הנדרשות לשינויים ולתמורות בתעשייה ועדין להישאר אני, או במילים אחרות, איך סטודנט ״בינוני״ לעיצוב גרפי שעדין מתעורר בבהלה בלילות כשחולם על הביקורת שקיבל בהגשת פרויקט הסיום, חי ובועט את התחום גם אחרי שני עשורים.
על ניר: מנהל 'נטקראפט' וסטודיו 'נטקראפט' ב-'Elad Systems', מנהל מקצועי בנטקראפט אקדמי, מרצה במכון הטכנולוגי בחולון, יועץ אקדמי במשרד העבודה והרווחה, יו״ר אגודת המעצבים הגרפיים, בעברו הקים וניהל את צוות חוויית המשתמש בחברת Amdocs והיה בעלים של סטודיו עצמאי.
עמית המאיר
ההרצאה של עמית היא צומת דרכים שבה נפגשים מוצרים, מותגים ושירות עם צורך אחד בסיסי-הצורך להתרגש. בעולם שבו הכול מדיד, מתודי ומשתנה בלי הפסקה יש פער רגשי בבטן ובלב של כולנו. אז איך בונים אישיות למוצר? איך באמת מייצרים חוויית משתמש 360 מעלות? איך מפתחים חוויה זכירה ונוגעת, פונקציונאלית ואמוציונאלית בו זמנית?
על עמית: בעלים ומנהל קריאטיבי ב'שלושת הדובים', סוכנות לתחומי Brand ,UX&UI. כותב אסטרטגיות מיתוג ואמון על פיתוח שפות גרפיות לחלק מהמותגים הגדולים בארץ, אבל גם בשאר הגלובוס (מפסטה על המדף ועד לשימור קשב בגוגל). מלווה יד ביד חברות שעושות את דרכן בסבך העולם הדיגיטלי ובעיקר עוזר להן לשמור על תקשורת מרגשת בינם לבין קהלי המטרה השונים. בנוסף, מנהל תהליכים עבור חברות מקומיות וגלובליות מתחומי התקשורת, הפיננסיים, הרפואה, הקוסמטיקה, הריטייל, צרכנות ובילוי, אופנה ומוסיקה ועוד. מרצה, מוזיקאי, כותב ומאמין שכל יום הוא יום טוב ליצירה.
צחי דינר
כולם רוצים תשומת לב. זה יכול להיות מעט ולפעמים הרבה. אנשים, אתרים, אפליקציות ובית הקפה החדש שנפתח ליד רוצים שישימו לב אליהם. כשכולם נלחמים על תשומת הלב שלנו, איך בכל זאת אנחנו נעצרים לרגע, מורידים, מנסים, רוכשים? נדבר על הנוסחה הסודית שהרבה יודעים אבל לא טורחים להשתמש בה בכלל. עם עיצוב, תכנון ואסטרטגיה נכונים, אנחנו יכולים לגרום לכל מי שנרצה לשים אלינו לב, ואולי אפילו לגרום לו להתאהב. ההרצאה לא מיועדת רק לרווקים 🙂
על צחי: ראש המחלקה לתקשורת חזותית ב-HIT ומחלוצי חוויית המשתמש בארץ. בעל ניסיון עיצובי למעלה מ-20 שנה. מייעץ ומעצב פרויקטים דיגיטליים. פותר בעיות ומביא חדשות. הייתי שם כשהאינטרנט התחיל ואף אחד לא ידע מה לעשות עם זה, כשהתחלנו להחזיק טלפונים סלולריים ואף אחד לא האמין שמישהו ישתמש בזה ויכתוב על זה הודעות. גם היום אני מתכנן ומעצב פרויקטים בעולמות חדשים, גם ווירטואליים.
שירי שילה
טכנולוגיית מעקב עיניים מאפשרת להבין על מה המשתמש מסתכל באמת בתהליך השימוש בממשקים, באמצעות מעקב אחר האישונים שלו. בזכות הטכנולוגיה המתקדמת מבית tobii, המיוצגת בישראל על ידי חברת SEBOfx, ניתן היום לבחון את החווייה הדיגיטלית מנקודת המבט של המשתמש עצמו. שילוב בדיקות שמישות בספרינטים של פיתוח מאפשר לעלות על בעיות בחוויית המשתמש כבר בשלב מוקדם במחזור חיי המוצר ולחסוך אלפי שעות פיתוח.
על שירי:
מנהלת מחקר חווית משתמש בחברת SEBOfx. בעלת תואר שני .M.A עם התמחות בקהילות וירטואליות כולל כתיבת תזה על מידת הניטרליות באתר "ויקיפדיה". בעלת ניסיון של למעלה מ-10 שנים בתפקידים של תוכן, דיגיטל ושיווק. בוגרת קורס אפיון חוויית משתמש בנטקראפט. ב-3 השנים האחרונות מתמחה במחקרי משתמשים, ביצוע בדיקות שמישות ושיפור ממשקים באמצעות טכנולוגיית מעקב עיניים.
נשמח אם תרשמו רק אם אתם באמת מתכוונים להגיע – כדי שלא נסרב למישהו אחר.
כל הפרטים האישיים יישארו חסויים ואנחנו לא נעביר אותם לאף אחד.
הכניסה לאירוע חינם, השתייה עליכם 🙂
האירוע יתקיים ב'KANTA' בר
ברח' אבן גבירול 71 (גן העיר), ת"א
חניה: בחניוני גן העיר
בואו לבקר באתר האינטרנט של נטקראפט אקדמי
לקבלת מידע על האירועים שלנו ולינקים מעניינים
למדו כיצד לאפיין מוצרים דיגיטליים מבריקים
חוויית משתמש מאסטרטגיה למוצרים דיגיטליים
קול קורא!
התלהבתם מהרעיון? רוצים לתת הרצאה בפעם הבאה?
דברו איתנו בערב ונשמח לצרף אתכם למפגש הבא.